Het NAV-lidmaatschap

Wat is inbegrepen in het gratis NAV-lidmaatschap voor starters?

 • Alle essentiële beroepsinfo op één website

  Zoek doorheen honderden artikels in het kennisnet op nav.be. Bouwtechnisch, juridisch of fiscaal: met je NAV-account houd je je beroepskennis steeds up-to-date.

 • Handige modelcontracten

  Werk steeds met juridisch sluitende contracten. Als NAV-lid kun je gratis actuele modelcontracten downloaden voor iedere situatie.

 • Een helpdesk binnen handbereik

  Niet gevonden wat je zocht? Onze meer dan 40 adviseurs op de NAV-helpdesk gaan geen enkel taboe uit de weg. Online of telefonisch helpen ze je op weg.

  Niet van toepassing voor studenten, wel voor stagiair-leden.

 • Tal van (digitale) infosessies

  Verdiep je in nieuwe onderwerpen met ons uitgebreid aanbod aan bijscholing. NAV organiseert opleidingen in heel Vlaanderen en Brussel, én online via elearning.nav.be.

 • Gratis pockets en magazines

  Nood aan meer duiding over een specifiek thema? In onze webshop bestel je tal van handige NAV-pockets. Leden ontvangen ook onze magazines NAV News en DIMENSION met analyses van de meest actuele onderwerpen.

 • NAV trakteert!

  Verzilver je lidmaatschap: dankzij NAV teken je voordelig in op een WTCB-abonnement en krijg je korting op tal van architectuurpublicaties.

 • Zet je eerste projecten in de kijker

  Deel je referenties op Zoekeenarchitect.be en kom in contact met geïnteresseerde (ver)bouwers in je buurt.

Word gratis lid als stagiair


Het gratis NAV-lidmaatschap voor stagiair-architecten is geldig tot het eind van de stage (max. 2 jaar).Word gratis lid als student


Het gratis NAV-lidmaatschap voor studenten is geldig voor bachelorstudenten (enkel laatste jaar) en masterstudenten (max. 2 jaar) die de opleiding (ingenieur-)architect volgen.